Gevelarmaturen plaatsen of vervangen

Gevelarmaturen plaatsen of vervangen

Deca gevelarmatuur Veel bestaande bedrijfsgebouwen maken gebruik van verouderde Philips PLC-armaturen voor gevelverlichting. Nu bieden wij een moderne vervanging aan: onze nieuwe DECA-gevelarmaturen. Philips heeft zelf al de Coreline-serie ontwikkeld als vervanger. Onze gevelarmaturen zijn zeker van gelijkwaardige kwaliteit, maar aanzienlijk beter geprijsd en veelzijdiger. Ontdek hieronder waarom!

Bekijk ons assortiment gevelarmaturen

Innovatieve Multifunctionele Functies van onze Gevelarmaturen

Onze gevelarmaturen zijn uitgerust met innovatieve functies zoals Colorswitch, waarmee je de lichtkleur kunt aanpassen via een DIP-switch. Daarnaast kun je met een andere DIP-switch de wattages en daarmee de lichtopbrengst wijzigen, waardoor één armatuur op verschillende locaties rond je pand kan worden toegepast zonder dat de esthetiek verloren gaat.

eigenschappen van onze gevelaramturen

Veelzijdigheid door Instelbare Lichtkleur en Wattage

voorbeeld gevelarmatuur De instelbare lichtkleur en wattage dragen bij aan de veelzijdigheid van de nieuwe gevelarmaturen omdat je hiermee rondom je pand één type lamp kunt toepassen, wat esthetisch mooier is afgewerkt. Een lamp boven een inloopdeur, die bijvoorbeeld op drie meter hoogte hangt, moet minder licht geven dan een lamp die op vijf meter hoogte hangt.

Door de lichtopbrengst aan te passen, kun je elke lamp precies de juiste hoeveelheid licht laten geven voor zijn specifieke locatie, terwijl je toch overal dezelfde armatuur gebruikt. Dit zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van je bedrijfspand.

Bovendien kun je de lichtkleur aanpassen, wat handig is voor verschillende situaties. Bijvoorbeeld, je kunt warmer licht gebruiken bij de ingang voor een gastvrije sfeer, terwijl je helderder, witter licht gebruikt op plaatsen waar veiligheid en zichtbaarheid belangrijker zijn. Hierdoor kun je niet alleen de functie van de verlichting optimaliseren, maar ook de sfeer en esthetiek van verschillende gebieden rondom je pand verbeteren.

Extra Functies beschikbaar in de Gevelarmaturen

Onze gevelverlichting zijn ook verkrijgbaar met extra functies zoals:

  • Bewegingssensoren: Deze zorgen ervoor dat de verlichting alleen aangaat wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit bespaart energie en verhoogt de veiligheid rondom het pand doordat het onverwachte bewegingen opmerkt en verlichting biedt wanneer nodig. 
    detectiegebied gevelarmatuur DECA
  • Schemersensoren: Deze sensoren zorgen ervoor dat de verlichting automatisch aangaat bij schemering en uitgaat bij zonsopgang. Dit zorgt voor een consistente verlichting zonder dat handmatige aanpassingen nodig zijn, wat vooral handig is tijdens de wisseling van seizoenen en weersomstandigheden.
  • Noodverlichting: Dit biedt extra veiligheid in geval van stroomuitval, waardoor de verlichting blijft werken en een veilige evacuatie mogelijk maakt. Het is essentieel voor bedrijfspanden om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften en om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen.

Identieke Maatvoering als de oude PLC-armaturen

Bovendien hebben ze dezelfde maatvoering als de oude Philips PLC-armaturen. Dit is vooral handig voor bedrijfsgebouwen met damwandplaten als gevelafwerking. Damwandplaten hebben de eigenschap om te verkleuren in de zon. Dus als je je oude armatuur eraf haalt, zie je vaak de originele kleur van de gevelafwerking, die meestal donkerder is omdat de rest van de gevel is verkleurd door de zon. Als je een kleinere armatuur plaatst, worden de kleurverschillen zichtbaar, wat er lelijk uitziet.

afmetingen gevelarmaturen

Het is essentieel om een lamp te gebruiken die dezelfde maat of iets groter is dan de oude, zodat de gevel er netjes en uniform uitziet. Onze nieuwe lampen voldoen aan deze eis en zorgen voor een esthetisch mooie afwerking.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

De nieuwe gevelarmaturen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Omdat ze op LED-technologie zijn gebaseerd, gaan ze veel langer mee dan traditionele lampen. We bieden standaard vijf jaar fabrieksgarantie, wat extra zekerheid geeft over de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Meer weten, in dit artikel over gevelverlichting, lees je meer over de plaatsing van verlichting rond je bedrijfspand.

Conclusie

Kies voor onze nieuwe gevelarmaturen en profiteer van energie-efficiëntie, veelzijdigheid, moderne technologie, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Your feelings about the post?